четвер, 15 березня 2007 19:08

Підлітки хотіли заробити на крадених голубах

16-річні одинадцятикласники Іван та Віталій за три ночі вкрали 18 декоративних і 34 спортивні голуби з обійсть членів клубу голубівників у місті Броди Львівської області. Троє з останніх написали скарги в міліцію.

— Першу заяву про крадіжку 16 поштових голубів принесли у січні, — розповідає 33-річний Тарас Шелест, начальник дільничних інспекторів Бродівського  райвідділу. — Наступні заяви зі спілки голубарів надійшли у лютому та березні. Тоді хлопці поцупили по 18 птахів.

Іван і Віталій тримали їх у голуб"ятнику в одному із сіл району. Планували продати їх на Краківському ринку у Львові. Підлітки самі не перший рік розводять голубів, тому добре орієнтувалися в цінах. За декоративного дають 125 грн, за спортивних — навіть до тисячі. Двох голубів хлопці продали по 20–30 грн самим же власникам. Чотири птахи здохли. Решту підлітки не встигли реалізувати.

— Вилучили 46 голубів, — продовжує Тарас Шелест. — Але господарі кажуть, що голуби втратили товарний вигляд. Коли їх крали вночі, то повискубували пір"я та поламали крила.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки хотіли заробити на крадених голубах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути