понеділок, 21 травня 2007 07:12

Пенсійний фонд арештував жеківські рахунки

Державна виконавча служба арештувала рахунки дев"яти жеків Івано-Франківська за борги перед Пенсійним фондом. Комунальники недоплатили понад 3,5 млн гривень.

— Заборгованість тягнеться з 2002 року. Лише за перший квартал 2007-го вона зросла на 244 тисячі, — розповідає 52-річна Ганна Коцюк, начальник міського управління Пенсійного фонду. — За законом, борги перед нами мають сплачувати впродовж десяти днів. Якщо комунальники цього не роблять, ми змушені звертатися до виконавчої служби з вимогою накласти арешт на їхні рахунки.

Причина зростання боргів — необґрунтовані тарифи. Жеки працюють збитково — городяни не можуть оплатити комунальних послуг.

— У нас найменший у місті борг — усього 200 тисяч гривень, але і з ним важко розрахуватися. Мусимо насамперед давати зарплату працівникам, — розповідає начальник ЖЕО N2 Олександра Петрик, 48 років.

За словами начальника міського управління комунального господарства Петра Косюка, 50 років, на якості послуг арешт рахунків не позначиться. Борги перед Пенсійним фондом у магістраті планують погасити шляхом реформування жеків.

Зараз ви читаєте новину «Пенсійний фонд арештував жеківські рахунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути