вівторок, 17 липня 2007 07:02

Олександр Яноль врізався у вантажний поїзд

27-річний Олександр Яноль врізався своїм "фольксваґеном" у вантажний поїзд на залізничному переїзді поблизу села Кадище Ківерцівського району Волинської області. Водій загинув від удару в сплющеній машині.

Аварія трапилася о восьмій ранку на переїзді без шлагбаумів. Підприємець їхав в іномарці по трасі "Цумань–Олика". Біля села Кадище Олександр вирішив проскочити перед вантажним потягом. Але не розрахував швидкості й на повному ходу протаранив третій вагон.

— Водій почав гальмувати, але запізно. На дорозі залишився 30-метровий слід від гальм, — каже інспектор ДАІ Андрій Владимир, 27 років.

Від удару машину відкинуло на 50 метрів. Вона кілька разів перевернулася в повітрі і впала на дерево. Після аварії потяг із піском і щебенем зупинився на півгодини.

Тіло Яноля зі сплющеного салону іномарки рятувальники вирізали автогеном. У селищі Цумань у загиблого залишилися молода дружина і трирічний син.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Яноль врізався у вантажний поїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути