вівторок, 27 березня 2007 18:14

На вулицях Львова висадять магнолії

Працівники комунального підприємства "Зелений Львів" закінчують висаджувати на площі Ринок перші квіти: 200 маргариток, примул та аюг. До Великодня такі клумби з"являться на проспекті Свободи та на площі Міцкевича.

— Ці квіти не бояться різких перепадів температури, —  розповідає Надія Мичка, директорка "Кортумівки", дочірнього підприємства "Зеленого Львова". — У центрі висадимо віоли, примули й кореопсиси. Із багаторічних — гвоздики, іриси, живучки та люпин.

Уперше на вулицях міста з"являться екзотичні магнолії. Велику клумбу розіб"ють на кільці при в"їзді до Львова з боку Городка. Бузок цвістиме в міському парку "Знесіння" — наприкінці березня львівські пластуни посадять 95 кущів.

— Це буде наш подарунок місту з нагоди 95-ї річниці Пласту, — каже прес-секретар львівського осередку Ярема Дух, 19 років. — Кущами засадимо гору Баба, на ній зараз практично нічого не росте. До того ж, це врятує її від осідання.

Зараз ви читаєте новину «На вулицях Львова висадять магнолії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути