четвер, 02 грудня 2010 18:14

Львів'ян закликають поважати себе

10-й фестиваль "Джаз Без" цієї осені традиційно відбудеться в арт-кафе "Квартира 35" у львівській "Дзизі" на вул. Вірменській.

Це найбільший українсько-польський джазовий фестиваль. Крім Львова і Перемишля, концерти за 10 років провели у 20 містах. А кількість музикантів, що грали на "Джаз Безі", була понад тисячу осіб.

Цього року ювілейний фестиваль триватиме з 2 по 12 грудня. Відбудеться у 13 містах України та Польщі. Виступатимуть 26 колективів. У них гратимуть джаз 130 музикантів із Німеччини, Польщі, Росії, Грузії, Литви, Португалії, Аргентини, Канади, Вірменії, Нідерландів, Швейцарії, України. В Ужгороді "Джаз Без" пройде вперше. Тернопіль святкуватиме п'яту річницю фестивалю, Івано-Франківськ — другу.

— Продовжується традиція проведення концертів у рідному селі Богдана-Ігоря Антонича Новиця, що тепер знаходиться на території Польщі, — розповідає Юлія Хомчин, організатор із Мистецького об'єднання "Дзиґа". — 10 днів музиканти по кілька разів перетинатимуть кордон та долатимуть тисячі кілометрів. Ми і далі традиційно закликаємо львів'ян поважати себе — слухати джаз.

Розпочнеться фестиваль 16 листопада о 13.00. Детальніше про цьогорічний "Джаз Без" можна дізнатися на www.dzyga.com.

Зараз ви читаєте новину «Львів'ян закликають поважати себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути