понеділок, 27 серпня 2007 07:09

Івана Шелеста побили через бізнес його діда

На 15-річного Івана Шелеста, онука керівника агрофірми "Провесінь" Івана Півня напали двоє незнайомців на вул. Липова алея у Львові.

— Іван їхав на велосипеді, — розповідає Іван Півень, 74 роки. — Коли зупинився, на нього накинулися два чоловіки. Одному на вигляд було 25–30 років, другий — трохи молодший. Кулаками били Івана по голові. Онук упав на дорогу й ударився об бордюр. Нападники забрали телефон, велосипед. На прощання один сказав: "Тобі вже й твій дід Півень не допоможе".

Побитого хлопця доправили до міської дитячої лікарні. Там діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та параорбітальну гематому. Нині його стан поліпшився, але випишуть Шелеста з лікарні не скоро.

За цим фактом Сихівський райвідділ міліції порушив кримінальну справу.

— Я припускаю, що напад замовлено. Він пов"язаний із бандитськими атаками на "Провесінь", — веде далі Іван Онуфрійович. — Батько Івана, Ростислав Шемет, також працює на "Провесні", веде виробництво, має акції. Можливо, так хотіли його залякати. Нещодавно двом нашим юристам побили машини.

Зараз ви читаєте новину «Івана Шелеста побили через бізнес його діда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути