пʼятниця, 10 серпня 2007 07:14

Ігор Пукаляк упав із мотоцикла

Ігоря Пукаляка, 33 роки, поховали 8 серпня в селі Блажів Самбірського району Львівської області. Чоловік упав із мотоцикла й розбив голову об каміння.

Пукаляк працював запильщиком на приватному підприємстві в селі Черхава. Щодня їздив туди велосипедом. У понеділок повернувся додому з роботи і згадав, що забув забрати плінтуси. Сів на мотоцикл "Восход" і поїхав по них. Коли повертався назад, на великій швидкості помчав із гори, наштовхнувся на каміння, вилетів через кермо.

— Тою дорогою йшли односельчанин Володя Лебецький із дівчиною, — розповідає секретар Блажівської сільської ради Оксана Пізнак, 47 років. — Він підбіг до Ігоря, а в того голова розбита, каміння в череп позалазило. "Швидку" викликати не було сенсу.

В Ігоря Пукаляка залишилися безробітна дружина Тетяна, 32 роки, неповнолітні доньки Ольга та Галина і 8-річний син Роман.

— За довідкою в сільраду його теща приходила. Вона слова сказати не може. Ігор був дуже доброю людиною, жив заради сім"ї. Власними руками гараж і велику двоповерхову літню кухню звів, — каже Оксана Пізнак.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Пукаляк упав із мотоцикла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути