четвер, 16 серпня 2007 07:08

Григорія Мельника вбила оса

Після укусу оси 51-річний пенсіонер Григорій Мельник із села Грем"яче Острозького району Рівненської області прожив лише 10 хв. Чоловік помер від алергічного шоку в себе на подвір"ї.

У понеділок зранку Мельник вивів коня на пасовище й зайшов до хліва. Почув гул, та не звернув уваги. Несподівано на чоловіка сіла оса й ужалила в ніс.

У Григорія піднялася температура, стало важко дихати. Пенсіонер зайшов до хати, присів на ліжко й попросив жінку покликати лікаря. Однак не витримав болю й помер ще до приїзду "швидкої".

— Григорій у Грем"ячому був у приймах, сам родом із сусіднього Грозова, — каже секретар сільради Ганна Покотило, 49 років. — Його дружина Надія працює санітаркою в районній лікарні, а єдиний син Сергій щойно закінчив школу.

Григорій Мельник не мав рідні, крім 80-річної матері Марії. Тричі на тиждень їздив до неї за сім кілометрів у село Михайлівку, привозив ліки та продукти.

У молодості Григорій Мельник працював різноробом у колгоспі, потім столяром. Інвалідність отримав, коли станком відрізало пальці на руці. З того часу жив на пенсію, тримав корову та коня. Нещодавно збудував нову хату.

Зараз ви читаєте новину «Григорія Мельника вбила оса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути