середа, 04 червня 2008 07:12

Григорія Луцюка вбила корова

На лузі за селом Угринів Горохівського району на Волині корова побила рогами 73-річного Григорія Луцюка. Чоловік помер у лікарні.

Надвечір пенсіонер пішов накосити кропиви поросятам. Неподалік паслася на прив"язі сусідська корова. Раптом тварина вирвала кілок і понеслася на чоловіка. Розлючена худобина рогами збила пенсіонера зі спини, потоптала копитами. Той почав кликати на допомогу. Крики почули жінки по сусідству. Коли прибігли на пасовище, непритомний Луцюк ледве дихав. Його доправили до реанімації Горохівської райлікарні. Через проламану грудну клітку і забій головного мозку пенсіонер помер.

— Ветеринари оглянули тварину — сказу немає. Корова агресивна від природи і постійно нападає на односельців, — каже сільський голова Микола Пархомюк, 57 років.

Люди вимагають застрелити тварину. Господарка пообіцяла віддати її на забій. У Григорія Луцюка зосталися вдова, двоє дорослих дітей і троє онуків.

Торік на хуторі поблизу села Петрове Іваничівського району оскаженілий бик затоптав на смерть свого господаря 61-річного Володимира Шостака. Потім тварина напала на селян. Бика застрелив дільничний міліціонер із табельної зброї.

Зараз ви читаєте новину «Григорія Луцюка вбила корова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути