четвер, 15 листопада 2007 07:09

Григорій Бойчук помер від серцевої недостатності

12 листопада у селі Рашків Городенківського району на Івано-Франківщині поховали начальника обласного управління охорони здоров"я Григорія Бойчука. На 51-му році життя він помер під час акції озеленення у селі Хотимир.

— Це гостра серцева недостатність. Навколо медики були — ніхто не зміг допомогти, — розповідає заступник начальника управління охорони здоров"я Зоя Ціхонь, 50 років. — Для колективу і людей, які його любили, це сильний удар. Лікар Бойчук був виваженим у рішеннях, розсудливим.

Народився Григорій Бойчук у селянській родині. Пішов навчатися на акушера-гінеколога до Івано-Франківського державного медінституту. Три роки пропрацював за фахом у Маловисківській райлікарні на Кіровоградщині. 1991-го отримав диплом клінічного ординатора з акушерства та гінекології.

— Григорій був провідним спеціалістом в акушерстві, — каже Ціхонь. — Урятував життя не одного десятка жінок. До нього на прийом завжди була велика черга.

Бойчук був депутатом обласної ради від "Нашої України", виховав двох доньок. Старша стала акушером-гінекологом, молодша вчиться на стоматолога.

Зараз ви читаєте новину «Григорій Бойчук помер від серцевої недостатності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути