четвер, 27 грудня 2007 19:57

Евакуаторники забрали машину підполковника міліції

Зранку 26 грудня екіпаж евакуаторної машини, водія Михайла Кордіяку, інспекторів львівського підприємства "Муніципальної дружини" Руслана Кравченка та Ярослава Моцу доправили до Галицького райвідділу міліції. Екіпаж забрав із вулиці Степана Бандери "фольксваґен" заступника начальника обласного управління міліції Володимира Гриняка.

— Іномарка з приватними номерами стояла в недозволеному місці, аварійні ліхтарі не світилися. Звідки інспекторам знати, чия то машина? На ній же не написано, — розповідає заступник начальника "Муніципальної дружини" Семен Мисяк, 47 років.

Доки готувалися евакуйовувати автівку, повернувся Володимир Гриняк. Підполковник попросив поставити машину на місце. Інспектори відмовилися. Їх затримали, склали протокол. Визволяти підлеглих поїхав начальник комунального підприємства Іван Міщишин. До обіду непорозуміння залагодили.

— Інформаційній агенції офіцер розповів, що вони там десь за грабіжником бігли, тому покинули машину. Ну це як в американському бойовику! — додає Мисяк.

Міська рада зажадала від міліцейського керівництва пояснень. У четвер на дзвінки мобільного Гриняк не відповідав.

Зараз ви читаєте новину «Евакуаторники забрали машину підполковника міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути