Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2007 00:00

Екс-прапорщик "замінував" диско-бар

Майже 300 відвідувачів рівненського диско-бару "Октант" у районі автовокзалу евакуювали позаминулої неділі: хтось повідомив телефоном про замінування закладу.

Сапери бомби не знайшли. А телефонного терориста затримали в понеділок. Виявилося, що в міліцію телефонував колишній прапорщик волинського відділу Служби безпеки України.

43-річний Ігор нещодавно вийшов на пенсію. У ніч на неділю він із приятелем відпочивав у "Октанті". У диско-бар пускають зі штамп-контролем на руці. Ігор умовив охоронця поставити печатку своєму приятелеві. Через деякий час чоловік вийшов на вулицю покурити, а назад повернутися не зміг — охорона на вході змінилася.

— Він спробував пройти повз контроль, але охорона викинула його на вулицю, — розповідає Ігор Петрук зі прес-служби обласного управління СБУ. — Чоловік був уже напідпитку, тому вирішив помститися адміністрації за образу. Він подзвонив у міліцію зі свого мобільного і повідомив про бомбу.

Оперативники вийшли на Ігоря за номером мобільного. За зумисне хибне повідомлення про замінування його можуть засудити до трьох років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Екс-прапорщик "замінував" диско-бар ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути