четвер, 19 квітня 2007 07:09

Дорожню яму латають за 20 хвилин

Івано-Франківське дорожньо-транспортне підприємство придбало нову машину фірми "Madpadcher" для латання вибоїн на автошляхах. Із міського бюджету за неї виклали 400 тис. гривень.

— Машина латає дірки на дорогах удесятеро швидше, ніж це робили раніше, коли працювали лопатами, — каже 47-річний начальник міського управління комунгоспу Петро Косюк. — Використовуємо бітумну емульсію. Разом із щебенем її заливають у яму, потім вода випаровується, а чистий бітум залишається. Таке дорожнє полотно служитиме на десятки років довше.

На вулицях Дністровській та Василіянок, де найбільший рух транспорту, дороги вже залатали. Зараз капітальний ремонт на вулицях Панаса Мирного, Заклинських, Короля Данила, Кримській, Матейка. До кінця року планують полагодити Промислову, Київську, Простору, Вороного та Бельведерську. На ремонти доріг і міжбудинкових проїздів із бюджету витратять 4,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Дорожню яму латають за 20 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути