середа, 23 серпня 2006 21:18

Діти задихнулися в "тойоті"

У передмісті Рівного від задухи загинули 4-річна Діана Паршикова та 3-річний Олег Смочюк. Діти залізли в напіврозібране авто на подвір"ї току й не змогли вибратися.

Бабця хлопчика Ольга Нагорнюк розповідає, що того дня батьки Олега поїхали до Рівного оформляти документи в управлінні соцзахисту на новонародженого сина Сергія. Малий їхати відмовився — хотів бавитися з сусідкою Діаною. Діти товаришували, батьки навіть жартували, що одружать їх.

Малі побігли в сусідній двір току. Поблизу автомайстерні там стоять напіврозібрані машини. Олег відчинив дверцята "тойоти", діти всілися на крісла й зачинилися. Вибратися з авто не змогли.

— Обшивка машини була знята, а ручки на дверцятах залишилися лише ззовні, — розповів 48-річний прокурор Рівненського району Григорій Безлесюк. — Медична експертиза встановила, що діти померли від перегріву. "Тойота" стояла на сонці.

Селяни кажуть, що коли відчинили машину, температура в ній сягала 43 градусів. Діана лежала на передньому сидінні, а Олег — під кермом.

Дітей поховали на цвинтарі поруч. Обох вбрали у весільний одяг, на пальці одягли золоті обручки. Матір Діани вели під руки — донька була єдиною дитиною в родині.

Смочюки розповідають, що в Рівному до них підходила циганка, наврочила якусь біду, та її словам не повірили й прогнали.

Зараз ви читаєте новину «Діти задихнулися в "тойоті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути