пʼятниця, 06 липня 2007 07:10

Діану Чурило покалічило колесо польського автобуса

Колесом у спину дістала офіціантка кафе "Княже місто" у Самборі Львівської області 21-річна Діана Чурило. О десятій ранку минулої середи вона бігла на роботу на вул. Шевченка. Раптом від пасажирського автобуса "Неоплан" відірвалося ліве заднє колесо і покотилося просто на неї.

— Добре, що автобус рухався із невеликою швидкістю, всього 40 кілометрів на годину, — розповідає 43-річний Михайло Сень, старший інспектор обласної ДАІ. — Травма невелика — забій поперекової ділянки хребта.

За кермом "Неоплана" сидів 50-річний поляк Мечислав Фал.

— Пояснити, чому колесо злетіло, він не міг, — каже старший інспектор патрульної служби Самбора Ігор Ваніцький, 31 рік. — Різьб на задніх шпильках колеса не було, дев"ять болтів просто відкрутилися.

Діана від удару впала. Підвестися дівчині допомогли двоє пішоходів. Вони й викликали міліціонерів. Ті прибули через 5 хв.

— Пасажирів у салоні не застали, — продовжує Ваніцький. — Автобус великий, розрахований на 40 місць. Туристи переїжджали зі Старого Самбора до Самбора.

"Швидка" доправила Діану до міської лікарні. Після огляду дівчину відправили додому, у село Пнікут Мостиського району.

— Уже тиждень минув, а хребет болить, — розповідає 48-річна мати Діани Сабіна Іванівна. — Ми й самі поляки, хоч і живемо в Україні. Дочка відразу подзвонила на роботу, пояснила ситуацію. Ніяких ліків не приймала, я хіба натирала їй спину маззю живокосту.

Лікарняного Діані не виписували. У вівторок 3 липня вона поїхала на роботу. У Чурилів є ще безробітний 18-річний Кшиштоф.

Зараз ви читаєте новину «Діану Чурило покалічило колесо польського автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути