Ексклюзиви
середа, 06 червня 2007 07:01

Даїшники годину гналися за чорним "БМВ"

27-річний п"яний водій "БМВ" Андрій майже годину тікав на великій швидкості від львівських інспекторів руху.

Андрій віз компанію з трьох чоловіків і двох дівчат. Усі були напідпитку.

— Інспектори на перехресті вулиць Листопадового Чину та Гоголя помітили, що водій чорного "БМВ" їхав невпевнено, перевищував швидкість, — розповідає керівник прес-центру обласного управління ДАІ Світлана Добровольська. — На вимогу зупинити машину лише додав швидкості. Біля церкви Святого Юра мало не в"їхав у клумбу, а на вулиці Тургенєва — у фонтан.

"БМВ" переслідували три авто ДАІ. На вул. Народній перекрили рух. Андрій об"їхав службові машини і вискочив на вул. Городоцьку.

— Наші працівники їхали зі швидкістю 200 кілометрів за годину, а "БМВ" їх переганяло, — продовжує Добровольська. — Коли правоохоронці пересвідчилися, що поблизу немає людей, зробили чотири попереджувальні постріли в повітр"я. Але й це не зупинило втікача.

За межею Львова, поблизу селища Івано-Франково, у втікача дев"ять разів вистрелили з табельного пістолета. Кулі влучили у заднє колесо, автомобіль зупинився. Під час затримання водій і пасажири "БМВ" учинили опір працівникам ДАІ. Останнім довелося закувати правопорушників у кайданки. Усіх відвезли до Яворівського райвідділу міліції.

Зараз ви читаєте новину «Даїшники годину гналися за чорним "БМВ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути