середа, 30 травня 2007 07:12

Батьки викуплятимуть п"яних випускників із міліції

У рівненських школах останній дзвоник святкуватимуть без алкоголю. Випускників попередили: якщо когось із них підбере на вулиці міліція, батьків змусять заплатити 17 грн штрафу.

— Сума символічна, бюджету нею не наповниш. Зате буде корисний виховний момент для батьків, — вважає заступник міського голови Світлана Богатирчук-Кривко, 47 років. — Який це шок, коли тебе серед ночі викликають у міліцію, щоб забрати нетверезу дитину! Проситимемо міліціонерів працювати 31 травня активніше. І щоби справді штрафували батьків. А ще дивилися, щоби неповнолітнім зовсім не продавали алкоголю, навіть пляшки пива.

Торік у міліції ночувало понад 40 випускників, які вже не могли звестися на ноги. Затримували їх у парках і скверах.

— На випускному вечорі ще можна проконтролювати дитину. Посидиш за сусіднім столом, зустрінеш світанок і ведеш додому. А на останній дзвоник син проситься гуляти до півночі, — каже 38-річний рівнянин Олександр Воєвода. — Я свого попередив: нап"єшся — сам платитимеш штраф!

Більшість кафе у житлових будинках закриються о 23.00. Працювати до шостої ранку дозволили лише закладам, розташованим в окремих будівлях.

Зараз ви читаєте новину «Батьки викуплятимуть п"яних випускників із міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути