понеділок, 21 травня 2007 07:16

Авто Федуня злетіло з моста

24-річний Андрій Федунь надвечір 14 травня не впорався з керуванням свого  "Фольксваґена-Венти" й злетів із моста висотою 10 метрів, який сполучає вулицю Зелену із Сихівським масивом у Львові. Чоловік помер від травм у кареті швидкої допомоги.

— Водій — недосвідчений, не зауважив різкого повороту на міст і просто поїхав далі, — розповідає 35-річна Світлана Добровольська, керівник прес-центру управління ДАІ у Львівській області. — Судмедекспертиза ще не встановила, чи він був він тверезий за кермом. Але швидкість перевищив однозначно. В області саме триває операція "Швидкість" — водії часто ігнорують вимоги безпечного руху на дорогах.

За машиною Федуня їхали його товариші. Вони викликали по мобільному телефону "швидку". Пасажир Андрія, 26-річний сусід Микола Мельник, уцілів. Із переломом хребця його доправили до травматологічного відділення міської клінічної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Авто Федуня злетіло з моста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути