вівторок, 26 грудня 2006 18:51

Андрій Стецьків збирається жити в наметі

— Як бачите, тут просто перекрили дах, — депутат і голова бюджетної комісії Львівської міськради Андрій Стецьків, 37 років, показує журналістам горище будинку N7 по вул. Насипній неподалік центру міста, де мешкає на четвертому поверсі.

Тиждень тому поширилася інформація, що депутат використав бюджетні гроші для переобладнання горища свого будинку. На благоустрій вулиці Насипної в держбюджеті передбачили 778 тис. грн. Із них 313 тис. грн пішло на ремонт будинку Стецьківа.

— Мабуть, виселюся у Лисиничі під Львовом і житиму там у наметі. Складається враження, що в радіусі ста метрів від помешкання депутата не можна проводити жодних робіт. Бо відразу скажуть, що він робить це для себе, — бідкається Стецьків.

Подивитися на горище прийшов депутат облради від БЮТ  Теодор Дяків, 49 років.

— Видно, що зроблено підготовчі роботи, аби облаштувати тут якесь приміщення, — каже Теодор Дяків. — Працювали не на совість. Сумніваюся, що ці роботи справді коштували стільки грошей.

Дах будинку N7 блищить новою бляхою. Три мансардні вікна закриті щитами із символікою Народно-демократичної партії та Асоціації молодіжних організацій Львівщини. Андрій Стецьків колись належав до лав НДП і входив до журі конкурсу "Студент року", який організовує Асоціація. Квартиру на Насипній придбав десять років тому. Мешкає у ній разом із 33-річною дружиною Оксаною і доньками — 7-річною Соломією та 2-річною Христиною. Стецьків планував приватизувати горище. Але тепер, швидше за все, відмовиться від свого наміру.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Стецьків збирається жити в наметі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути