четвер, 18 жовтня 2007 07:07

Андрій Петровець збив пенсіонера й закопав у полі

68-річного пенсіонера Миколу Кухара з села Симонів Гощанського району Рівненської області збив автомобілем 25-річний житель району Андрій Петровець.

Микола Кухар гостював у сина в Гощі. О восьмій вечора повертався додому велосипедом. Раптом на нього ззаду налетів автомобіль "ніссан".

— Водій саме їхав на побачення до дівчини в сусіднє село. Він  пізно помітив велосипедиста. Чоловік вийшов із машини, побачив кров, переконався, що пенсіонер помер, — розповідає інспектор Михайло Мельник із обласної міліції. — Андрій злякався і втік, тіло покинув на дорозі.

Удома чоловік поставив "ніссан" у гараж і виїхав на дорогу підводою. Він боявся, що його знайде міліція, тому вирішив прибрати труп. Андрій завіз мертвого пенсіонера до ставка та закопав.

Та водія видала автомобільна фарба на асфальті — іномарка протягнула тіло з півсотні метрів. За вбивство пенсіонера Петровцю загрожує від трьох до восьми років ув"язнення.

— На похорон Миколи прийшло все село. За молодості він працював комбайнером і трактористом. А його дружина була санітаркою. Їх тут усі добре знали, — каже 68-річна Марія Шевчук із села Симонів. — Родина заможна, Микола тримав хороше господарство — кілька свиней, корову, птицю. Має двох синів і троє онуків.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Петровець збив пенсіонера й закопав у полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути