середа, 16 квітня 2008 07:07

Андрія Васька витягли із свердловини

Уночі 12 квітня на шахті "Великомостівській" державного підприємства "Львіввугілля" у місті Червоноград Сокальського району Львівської області загинув гірник Андрій Васько, 39 років.

У п"ятницю шахтар працював у третю зміну від 20.00 до 2 години ночі. Керівництво видобувної дільниці N3 наказало перевантажити гірничу масу зі скребкового конвеєра на стрічковий. За годину після закінчення зміни, співробітники побачили його в гірничій масі. Її вивантажували зі свердловини. Васько був мертвим.

— Припускаємо, що гірник упав у свердловину, коли пробував їздити на конвеєрній стрічці. Вона не призначена для перевезення людей, — говорить Юрій Царик із територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області.

Комісія розслідує обставини і причини нещасного випадку.

Андрій Васько пропрацював гірником дев"ять років. Мешкав із сім"єю у Червонограді. Дружина Ірина, 30 років, працює на "Львівсистеменерго". Подружжя виховувало 8-річну доньку Мирославу та 6-річного сина Тараса.

Зараз ви читаєте новину «Андрія Васька витягли із свердловини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути