середа, 07 березня 2012 15:26

Шопінг, боулінг, стриптиз - як українки святкують 8 березня
8

Свято 8 Березня неможливе без квітів
Фотосесія в образі ділової леді
"Ковбойська" фотосесія
Боулінг заряджає енергією

Киянка Наталія до свята 8-го березня підходить дуже ретельно, а тому планує його заздалегідь. Варіантами суто жіночого відпочинку дівчина поділилась із кореспондентом Gazeta.ua

Три години фотосесії з подругами коштуватиме від 800 гривень

„Один із найвеселіших варіантів проведення свята – тематична фотосесія. Останній раз ми з подругами запросили фотографа прямо у кафе, організувавши ковбойську фотосесію. Досить цікавими можуть бути фотосесії в образах зірок шоу-бізнесу, вампірів чи бізнес-леді. Отримуєш не тільки цікаві знімки, а й море позитивних емоцій", – ділиться враженнями пані Наталія.

День у салоні краси – коштує дорого, але задоволення того варте

„У 2000 гривень того року обійшовся мені день у салоні краси. Чесно кажучи, щоб дозволити собі таке задоволення, я відкладала із зарплатні по 500 гривень протягом чотирьох місяців. Мій „день краси" розпочався із шоколадного масажу, потім був spa-манікюр і педикюр, ще мені наростили нігті, зробили нову стрижку й насамкінець – вечірній макіяж, адже ми разом з подругами йшли на дискотеку", – згадує Наталія.

У саунах і боулінгу на 8 березня жінкам роблять знижки

„Коли гучних вечірок не хочеться, можна піти в сауну з подругами. Середня вартість „легкої пари" коштує близько 220 гривень за годину разом із караоке та чаєм. До речі, за окремі гроші можна побалувати себе мильним масажем, фруктами й оригінальними десертами. Часто у боулінг-клубах на 8 березня роблять 50% знижки – можна покатати кулі в задоволення", – розповідає дівчина.

Замовити стриптизера – пікантний подарунок собі коханій

„Восьме березня – свято жінок і для жінок, тому цього дня чоловіки мають задовольняти всі жіночі забаганки. Кілька моїх подруг цього року планують замовити чоловічий стриптиз прямо в квартиру. Таке „задоволення" коштує від 700 гривень за годину, якщо ж для дівчат танцюватиме два чоловіки – 1100 гривень", – каже Наталія.

Організувати вечірку вдома – найдешевше!

„Частіше за все, на 8 березня ми організовуємо домашні вечірки: в піжамах, в японському стилі, в стилі 90-х. Наприклад, вечірка в японському стилі на трьох нам обходилась десь в 600 гривень. Пам'ятаю, нам тоді зробили ще 8-відсоткову знижку до жіночого свята".

8 березня – найкращий день для шопінгу

„Відмінний подарунок собі на 8 березня – це день шопінгу, тим паче, що у бутіках зараз неймовірні розпродажі. Того року, наприклад, моя подруга купила брендове плаття з минулої колекції усього за 500 гривень. У цей день можна накупити усіляких аксесуарів і всього, що душа забажає, адже 8 березня –жіночий день, отже, жінкам у цей день можна все".

А, може, на концерт чи в театр?

Цього року у столиці неймовірний вибір культурних подій: від концерту Деміса Русоса, Ендрю Дональдса, святкового концерту „Для тебе, кохана", до „Весни в стилі танго" в Національній філармонії та гастролей Большого Московського цирку. Театри також цього року підготували жіночий репертуар, а саме: спектаклі „Примадонны", "Моя жена – лгунья", "Четыре причины выйти замуж", "Женитьба Фигаро", "Казанова: уроки любви" та ін.

4 вихідні дні вистачить на міні-подорож

„На 8 березня цього року припало аж 4 вихідні дні, так що ми з подругами плануємо поїхати у Львів на три дні в тур „Кава-шоколад". Ми будемо ходити львівськими кав'ярнями, насолоджуватися ароматом кави і їсти найсмачніші тістечка. До речі, така подорож обійдеться нам приблизно у 700 гривень з людини. Я в передчутті свята", – розказує Наталія, тримаючи білети до Львова у руках.

Зараз ви читаєте новину «Шопінг, боулінг, стриптиз - як українки святкують 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути