понеділок, 05 березня 2012 14:08

Мілі Йовович до 8 березня подарують 1,5 кг ікри осетра

Мілі Йовович до 8 березня подарують 1,5 кг ікри осетра

Російські бізнесмени зробили незвичайний подарунок зірці блокбастерів Мілі Йовович - подарували їй величезного осетра. Рибина вже відклала 1,5 кілограма ікри, яку відправили знаменитості в подарунок до 8 березня.

Нагадаємо, історія з незвичайною домашньою твариною Міли Йовович почалася ще влітку минулого року. Тоді актриса знімалася в Москві в картині "Викрутаси" з такими зірками російського шоу-бізнесу, як Іван Ургант і Костянтин Хабенський. Про це дізналися представники великого вологодського підприємства з видобутку чорної ікри і вирішили зробити досить екзотичний подарунок голлівудській зірці - презентували їй живого осетра.

Йовович була явно не в захваті від подарунка, проте не відмовилася від нього.

"Ми пояснили, що доглядати за ним будемо самі. На сайті ж для актриси завели персональний кабінет, де вона в будь-який момент може побачити через веб-камеру, як поживає її рибка і скільки вона дала ікри", - заявив один з представників підприємства.

Так само співробітник повідомив: "Зараз осетер важить майже 15 кілограмів, дає по 10% ікри від власної ваги. Осетер сибірський ленської популяції, що дістався Йовович, через десяток років може давати до десяти кілограмів ікри!" Бізнесмени зазначили, що Міла рибиною не цікавиться, імені їй так і не дала. Однак осетер живе цілком приспівуючи і справно метає ікру.

"Першу ж партію ікри, яку ми отримали після того, як передали осетра Мілі, ми вирішили відправити їй. 1,5 кілограма делікатесу вже в Нью-Йорку, актрисі його доставлять до 8 березня", - розповіли на підприємстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міла Йовович вирішила повернутися до співочої кар'єри

До речі, якщо хтось захоче стільки ж ікри купити прямо на заводі, то йому доведеться викласти близько 200 тисяч рублів. Між тим не одна Міла Йовович є власницею настільки престижної тварини. Існує багато знаменитостей, у яких є такий екзотичний домашній вихованець, однак імена їхні представники підприємства вважали за краще не афішувати.

Зараз ви читаєте новину «Мілі Йовович до 8 березня подарують 1,5 кг ікри осетра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути