понеділок, 28 листопада 2011 18:23

Міла Йовович вирішила повернутися до співочої кар'єри

Міла Йовович вирішила повернутися до співочої кар'єри

Голлівудська актриса українського походження Міла Йовович вирішила знову стати співачкою.

У 2012 році вона збирається випустити новий альбом, розповіла артистка в інтерв'ю журналу Marie Claire.

Важко назвати галузь шоу-бізнесу, в якій не було б Міли. В 11 років вона вперше з'явилася на обкладинці журналу - це було в середині вісімдесятих. Вона миттєво стала топ-моделлю.

"У 14 років я працювала моделлю по 12 годин на день, так що ніхто не міг змусити мене прибирати в своїй кімнаті ... В індустрії моди постійно з'являються нові обличчя, але не всім щастить залишитися там надовго, як мені", - згадує зірка.

У 16 років їй набрид модальний бізнес - вона знімалася в кіно у Залмана Кінга, Річарда Аттенборо, Люка Бессона і Віма Вендерса.

"Я ніколи не заводила романів з акторами - тільки з режисерами. Так мене вчила мама", - зізналася артистка.

Ще в юності Міла створила власну групу Plastic Has Memory і в 1994 році записала першу, досить успішну платівку The Divine Comedy.

Потім Міла Йовович боролася з силами зла - підступними інопланетянами з "П'ятого елементу", кровожерливими зомбі з "Обителі зла". Вона вправно стрибає, володіє бойовими прийомами, майстерно поводиться зі зброєю.

Але вона дорослішає, а гарній дорослій жінці більше підходять негативні ролі. Першим зрозумів це її чоловік, англійський режисер Пол Вільям Скотт Андерсон, - він дав Мілі роль Міледі, щоб вона в "Мушкетерах в ЗD" вразила добрих людей своїм розкішним виглядом і за допомогою джиу-джитсу.

Російський режисер Федір Бондарчук і продюсер Пол Верховен запросили її грати Амалію Бежецьку (теж щось подібне до Міледі) - вони готують екранізацію роману Акуніна "Азазель". Фандоріна теж гратиме голлівудський актор з російським ім'ям - Антон Єльчин.

Зараз ви читаєте новину «Міла Йовович вирішила повернутися до співочої кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути