середа, 12 жовтня 2011 10:02

16 зомбі потрапили до лікарні після зйомок "Обителі зла 5"

16 зомбі потрапили до лікарні після зйомок "Обителі зла 5"

Під час зйомок фільму "Обитель зла 5", що проходили в Торонто, постраждали 16 акторів, які зображали зомбі. Про це повідомляє Associated Press.

Платформа, на якій знаходилися актори, впала з шестиметрової висоти. Люди з ушкодженнями ніг і спини було доставлено до лікарні.

Ніхто з акторів не отримав небезпечні для життя травми. При цьому медики зазначають, що оцінити серйозність ушкоджень було достатньо складно через грим та костюми, що використовувалися під час зйомок.

При цьому в поліції підкреслили, що міністерство праці Канади збирається провести своє розслідування інциденту, класифікованого як нещасний випадок на виробництві.

Режисером п'ятої "Обителі зла" є Пол У. С. Андерсон. Він же займався постановкою першого і четвертого фільмів франшизи. Головну роль, як і у всіх попередніх серіях, виконає Мілла Йовович, дружина Андерсона. Крім того, у фільмі знімуться Мішель Родрігес і Вентворт Міллер.

Раніше повідомлялося, що зйомки фільму будуть здійснюватися в Торонто й Токіо. Передбачається, що "Обитель зла 5" вийде в прокат у вересні 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «16 зомбі потрапили до лікарні після зйомок "Обителі зла 5"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі