четвер, 18 серпня 2011 12:25

Бред Пітт рятуватиме Землю після війни із зомбі
10

Актриса Мірей Інос
Фото: Фото: Reuters
Бред Пітт на зйомках фільму "Світова війна Z" у Шотландії
Бред Пітт на зйомках фільму "Світова війна Z" у Шотландії
Бред Пітт на зйомках фільму "Світова війна Z" у Шотландії
Зйомки фільму "Світова війна Z" у Шотландії

У грудні 2012 року на кіноекрани вийде постапокаліптичний фільм Марка Фостера "Світова війна Z" з Бредом Піттом у головній ролі.

Фільм, який знімається за однойменною книгою Макса Брукса, розповідає про війну людства з нашестям зомбі. Бред Пітт зіграє у фільмі роль автора книги - Джері Лейна, працівника ООН, який збирає свідчення тих, хто вижив у війні проти зомбі.

Як повідомляється на сайті screenrant.com, фільм буде не просто кінострічкою з безліччю сцен насильства й крові, а скоріше - описом того, як світова війна із зомбі може вплинути на популяцію населення, як людство реагує на страшну небезпеку на політичному, соціальному та особистому рівнях.

Судячи з останніх кадрів зі знімального майданчика, опублікованих на різних блогах і на сайтах, що стежать за новинами Голівуду в цілому та творчістю Бреда Пітта зокрема, активну участь у боротьбі з новою загрозою людству візьмуть підрозділи Армії оборони Ізраїлю.

Як повідомляв раніше NEWSru.co.il, роль глави "Мосада" у фільмі режисер пропонував ізраїльському акторові Йораму Гаону ("Казаблан", "Операція Йонатан"), проте той відмовився, сказавши, що зайнятий на зйомках в інших проектах.

У картині "World War Z" буде зніматись ізраїльська актриса. Даніеле Кертес зіграє роль ізраїльського військовослужбовця. Спочатку Фостер пропонував цю роль Малі Леві-Герон, однак вона, за інформацією радіостанції "Галей ЦАХАЛ", була змушена відмовитися від пропозиції через те, що в неї немає європейського паспорта, що дозволяє їй працювати в Європі та США.

Відзначимо, що, за сюжетом твору Брукса, Ізраїль практично не постраждав від нашестя зомбі, пішовши з палестинських територій і запровадивши режим самоізоляції. Проте питома частка історії Ізраїлю в історії війни з зомбі на сторінках книги невелика. Наскільки зміниться роль Ізраїлю і ЦАХАЛа волею сценаристів Майкла Стражинські ("Вавілон-5") і Метью Карнахана ("Леви для ягнят"), можна буде дізнатись лише наступного року.


Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт рятуватиме Землю після війни із зомбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути