вівторок, 17 травня 2011 11:50

Анджеліна Джолі і Бред Пітт показали "любов" у Каннах
14

Фото: Фото: Reuters

Напередодні в рамках Каннського кінофестивалю відбулася одна з найгучніших прем'єр. Бред Пітт з Анджеліною Джолі в компанії Шона Пенна та Джесіки Честейн представили п'ятий фільм режисера Терренса Маліка "Древо життя".

67-річний кінематографіст - персона досить скритна. Відмовившись підніматися по знаменитим покритим червоним килимом палацовим сходам, Малік зайшов до зали Люм'єр в повній темряві після початку фільму. Як відзначають таблоїди, подібне в Каннах відбувається нечасто. Режисер також не з'явився на прес-конференції, чим викликав обурення з боку преси.

Зате виконавці головних ролей Бред Пітт і Шон Пенн на червоній доріжці блищали.

Пітт пройшовся червоною доріжкою в компанії Джолі. На актрисі була пишна сукня з глибоким вирізом. Пару ледь не затьмарила інша зоряна пара - Гвен Стефані та Гевін Россдейл. У чорному комбінезоні з блискітками від Stella McCartney співачка виглядала надзвичайно. Також серед бажаючих подивитися "Древо життя" виявилися Даша Жукова, Джуд Лоу, Люк Бессон, Ізабель Юппер, Руперт Мердок і Наталі Бей.

Треба сказати, що картина викликала у публіки неоднозначну реакцію: частина залу захоплено аплодувала після закінчення показу, а частина її освистала.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі і Бред Пітт показали "любов" у Каннах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі