вівторок, 08 грудня 2009 11:37

Бред Пітт продюсуватиме новий фільм творців "Сутінків"

Бред Пітт продюсуватиме новий фільм творців "Сутінків"

Після приголомшливої прем"єри "Новолуння" автори "сутінкової" саги вирішили знову повернутися до теми вампірів - цього разу романтичним ореолом студія Summit Entertainment оточить найвідомішого вампіра - Влада Дракулу.

Для зйомок картини під робочою назвою "Влад" студія вже придбала сценарій, написаний актором Чарлі Ханнемом, і тепер веде переговори з фотографом і режисером Ентоні Мендлером, що раніше знімав кліпи для Ріанни, Емінема і Killers. Продюсувати картину про Дракулу візьметься компанія Бреда Пітта Plan B, проте, чи з"явиться у фільмі сам актор, невідомо.

Подробиці сюжету поки не розкриваються, однак відомо, що "Влад" розповість про молодість господаря Валахії Влада III Цепеша (Колосаджателя), що став прототипом для літературного Дракули.

Нагадаємо, що перша частина саги "Сутінки" про кохання вампіра і смертної принесла творцям 384 млн доларів, при цьому другий фільм, який досі лідирує серед касових новинок кінопрокату, заробив вже 570 млн доларів. У Голлівуді тема вампірів зараз на піку моди, так що Summit якнайшвидше анонсувала "Влада", поки за цей проект не узялася Warner Bros, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт продюсуватиме новий фільм творців "Сутінків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути