четвер, 19 листопада 2009 17:22

Деніел Редкліфф стане Робертом Паттінсоном

Деніел Редкліфф стане Робертом Паттінсоном

Виконавець ролі Гарі Поттера британський актор Деніел Редкліфф озвучить одного з персонажів популярного анімаційного серіалу "Сімпсони". Редкліффу належить попрацювати над епізодом під назвою "Treehouse of Horror XXII", який повинен стати пародією на вампірський серіал "Сутінки".

За сюжетом Ліза Сімпсон закохується у вампіра Едмунда (Редкліфф), схожого на героя Роберта Паттінсона з "Сутінків". Проте батько Едмунда, граф Дракула, категорично проти цього союзу, так само як і батько Лізи Гомер Сімпсон.

Передбачається, що цей епізод вийде напередодні Хелловіну 2010 року. Нагадаємо, що Деніел Редкліфф та Роберт Паттінсон знімалися разом у фільмі "Гарі Поттер і кубок вогню".

Показ першій серії серіалу "Сімпсони", створеного режисером Меттом Гронінгом, відбувся на телеканалі Fox 17 грудня 1989 року. У 1998 році журнал Time назвав "Сімпсонів" кращим телевізійним серіалом 20-го століття.

"Сімпсони" удостоїлися 24 нагород Emmy, що вручаються за досягнення в сфері телебачення. У 2007 році на екрани вийшов повнометражний фільм "Сімпсони в кіно" (The Simpsons Movie).

До 20-річного ювілею у "Сімпсонів" з"явилася нова заставка. Крім того, серіал став виходити у форматі телебачення високої чіткості, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Деніел Редкліфф стане Робертом Паттінсоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути