четвер, 12 листопада 2009 13:16

Вампірські "Сутінки" можуть стати народним фільмом

Автор: Фото: КиноПоиск.Ru
  Кадр з фільму 'Сутінки'
Кадр з фільму 'Сутінки'

У США оголошені номінанти премії "Вибір народу" (People"s Choice Awards). Лідером за кількістю номінацій став фільм "Сутінки", знятий по однойменному твору письменниці Стефані Майєр.

Картина, що вийшла в листопаді 2008 року, стала культурним і касовим феноменом, а молоді актори, які зіграли у фільмі головні ролі, перетворилися на голлівудських зірок першої величини, якщо не за величиною своїх гонорарів, то за увагою засобів масовій інформації та прихильників до них.

Актор Роберт Паттінсон, який виконав роль Едварда Каллена, боротиметься за нагороду в категорії "Кращий актор", а актриса Крістен Стюарт, яка зіграла Беллу Свон, - в номінації "Краща актриса". Окрім них, на нагороду в категорії "Відкриття року" претендуватиме виконавець ролі Джейкоба Тейлор Лотнер.

Фільм "Сутінки" також представлений в категоріях "Кращий фільм", "Краща кінофраншиза" і "Краща команда акторів"

Нагадаємо, що вручення нагород "Вибір народу" проводиться щорічно: на ній присуджуються призи глядацьких симпатій в трьох десятках категорій, що охоплюють кіно, телебачення і музику.

Нинішнє голосування продовжиться до 8 грудня 2009 року, а переможці будуть названі 6 січня 2010 року, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Вампірські "Сутінки" можуть стати народним фільмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути