понеділок, 01 червня 2009 16:22

Фільм про вампірів "Сутінки" отримав п"ять кінопремій MTV

Фільм про вампірів "Сутінки" отримав п"ять кінопремій MTV

Вампірська сага "Сутінки" (Twilight) за романом Стефані Майєр (Stephenie Meyer), завоювала п"ять премій MTV Movie Awards. Фільм став тріумфатором церемонії.

Стрічка "Сутінки" перемогла у номінаціях Найкращий фільм року, Найкраща жіноча роль, Найкраща бійка і Чоловіча роль - відкриття року.

Крім того, екранна пара з фільму "Сутінки" Крісті Стюарт та Роберт Паттінсон отримали нагороду в номінації Найкращий поцілунок. Їх суперниками були Анджеліна Джолі та Джеймс Макевой (Особливо небезпечний), Фрейда Пінто - Дев Пател (Мільйонер з трущоб), Джеймс Франко - Шон Пенн (Харві Мілк), Пол Рудд - Томас Леннон (Люблю тебе, чувак!) і Ванесса Хьюдженс - Зак Ефрон (Класний мюзикл 3).

Найкращим актором названо Зака Ефрона, який зіграв одного з головних героїв у фільмі "Класний мюзикл: Випускний".

Премію в номінації Найкращий лиходій посмертно присудили акторові Хіту Леджеру за роль джокера в блокбастері "Темний лицар". Раніше Леджер також посмертно отримав Золотий глобус і Оскар.

Найкраща Комедійна роль, на думку журі, виявилася у Джима Керрі у фільмі "Завжди говори "Так", а премія Найкраща пісня з кінофільму дісталася Мілі Сайрус за композицію The Climb з фільму "Ханна Монтана: Кіно".

Проте в центрі уваги преси опинилися не тільки переможці кінономінацій, а і голлівудський комік Саша Барон Коен, який вручав нагороду Заку Ефрону. Одягнений у костюм свого персонажа, австрійського репортера-гомосексуаліста Бруно, актор впав просто на голову знаменитому реперу Емінему. MTV відмовляється коментувати цей інцидент.


Кінонагороди MTV Movie Awards - це щорічне телевізійне шоу, організоване телеканалом MTV, з присудження нагород в галузі американського кіно. Премія з"явилася в 1992 році. Відтоді в номінації Найкращий фільм року трофеї отримували такі відомі стрічки, як Термінатор 2: Судний день, Титанік, Матриця, Гладіатор, всі частини трилогії Володар кілець, Пірати Карибського моря: Скриня мерця і Трансформери.

За матеріалами РИА Новости, NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Фільм про вампірів "Сутінки" отримав п"ять кінопремій MTV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути