пʼятниця, 24 червня 2011 15:11

Мілла Йовович взяла доньку на роботу
9

Фото: Фото: obozrevatel.com

Актриса Мілла Йовович та її чоловік, режисер Пол Андерсон багато їздять по роботі. На цей раз їх подорож обіцяє бути довгою, тому маленьку дочку Еве Габо подружжя взяло з собою.

У свої три роки Еве - невиправна кокетка. Вона цілком могла б стати зіркою світських хронік, але Мілла і Пол воліють, щоб їх дочка росла абсолютно нормальною дитиною - без усякої зіркової публічності.

Поки Міла Йовович і Пол Андерсон чекали свого рейсу, маленька встигла зачарувати весь аеропорт. Пара спокійно поставилася до уваги фотографів, актриса невимушено посміхалась в об'єктиви фотокамер.

На фотографіях видно, наскільки Еве Габо схожа на маму: величезні блакитні очі, пухкі губи і море чарівності. Крихітка виросте справжньою красунею і, можливо в майбутньому стане зіркою, як і Мілла.

Весь наступний місяць зоряне сімейство проведе в Європі. З Лос-Анджелеса вони відлетіли до Парижа, де Мілла візьме участь у вечірці, а потім відправляться на Капрі - також по роботі.

Зазвичай, якщо пара відлучається на кілька днів, з крихіткою Еве няньчиться її бабуся - Галина Логінова. Але оскільки цього разу подружжя зібралися в Європу надовго, то вирішили взяти доньку з собою. Пол зараз закінчує роботу над фільмом "Три мушкетери", який вийде на екрани 14 жовтня цього року.

Зараз ви читаєте новину «Мілла Йовович взяла доньку на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути