вівторок, 22 червня 2010 18:16

Мілла Йовович говоритиме російською у фільмі Бекмамбетова

Мілла Йовович говоритиме російською у фільмі Бекмамбетова

Актриса Мілла Йовович прилетіла до Москви на зйомки романтичної комедії Лео Габріадзе "Викрутаси". Продюсером фільму став Тімур Бекмамбетов. Саме його стараннями роль дівчини, на серце якої претендують відразу два наречених, погодилася зіграти голлівудська зірка Мілла Йовович.

В ролі наречених - Іван Ургант і Костянтин Хабенський. Костянтин Хабенський грає провінційного вчителя Славу Колотілова, який приїжджає до Москви і відразу потрапляє під машину столичної красуні, героїні Мілли Йовович. Спочатку фільм про вчителя з глибинки так і називався "Колотілов", але в процесі зйомок концепція сценарію змінилася, і фільм змінив назву на "Викрутаси".

Першу зустріч героїв фільму знімають у вівторок біля готелю "Бєлград" в Москві. Мілла Йовович грає російською мовою, що полегшує процес взаєморозуміння.

За словами прес-секретаря кінокомпанії Bazelevs Ірен Назарової, Мілла не висувала ніяких особливих вимог для себе. "Хороший готель і все", - розповіла Назарова. На майданчику Йовович поводиться теж демократично, "без зоряних закидонів".

Для Івана Урганта це перший досвід роботи з голлівудською зіркою в кіно, а Костянтину Хабенському вже пощастило грати разом з Анжеліною Джолі у фільмі Тімура Бекмамбетова "Особливо небезпечний".

Після зйомок в Москві знімальна група разом з Міллой Йовович відлетить в Астану на кінофестиваль екшн-фільмів "ASTANA", президентом якого є Тімур Бекмамбетов. До речі, пані Йовович і прославилася виключно як актриса жанру "екшн".

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Мілла Йовович говоритиме російською у фільмі Бекмамбетова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі