вівторок, 22 червня 2010 09:49

Зірка "Сутінків" згодна замінити Анджеліну Джолі

Зірка "Сутінків" згодна замінити Анджеліну Джолі

Юна актриса Крістен Стюарт заявила, що згодна замінити Анджеліну Джолі у сиквелі бойовика "Особливо небезпечний". За умови, що фільм буде так само хороший, як і його попередник.

Нагадаємо, що зірка "Сутінків" є головною претенденткою на жіночу роль в картині Тімура Бекмамбетова, після того, як Анджеліна Джолі відмовилася повертатися в проект.

Стюарт зізнається, що дуже схвильована можливістю дістати цю роль, але зніматиметься тільки, якщо сценарій виправдає її очікування.

"Особливо Небезпечний - прекрасний фільм. Завдяки Джеймсу Макевою картина відрізняється від більшості інших екшенів, і все тому, що він класний хлопець", - поділилася 20-річна актриса.

Коли Бекмамбетов планує знімати "Особливо небезпечний 2", не уточнюється. Сама Стюарт восени 2010 року братиме участь в зйомках завершальної частини "Сутінків".

Нагадаємо, що фільм "Особливо небезпечний", головні ролі в якому зіграли Джеймс Макевой, Анджеліна Джолі та Морган Фрімен, став першим проектом такого масштабу, знятим режисером з Росії в Голлівуді. Світові касові збори картини перевищили 340 мільйонів доларів.

POPCORNNEWS, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Сутінків" згодна замінити Анджеліну Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі