четвер, 24 червня 2010 09:20

Захисники тварин погрожують бойкотувати Євро-2012

Захисники тварин погрожують бойкотувати Євро-2012

Захисники тварин мають намір бойкотувати проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні, а також українські посольства на Заході, якщо не буде вирішена проблема з безпритульними тваринами в цій країні, заявила лідерка Міжнародного товариства захисту тварин SOS Тамара Тарнавська.

"Якщо найближчим часом не будуть проведені зміни (виділення коштів на стерилізацію тварин і будівництво притулків - ред), буде бойкот не тільки Євро-2012, будуть заблоковані посольства та українські інституції на Заході", - сказала вона в ході круглого столу в середу в Києві.

Вона переконана, що ситуація із захистом тварин в Україні повинна кардинально змінитися. За її словами, західні захисники тварин готові бойкотувати Євро-2012, якщо українська влада не вирішить проблему з бродячими тваринами.

"Якщо не буде реальних кроків найближчим часом з боку українських органів влади, але конкретних, а не на словах, акція на Заході буде розповсюджуватися", - підкреслила Т.Тарнавська.

У свою чергу екс-президент України (1991 - 1994 рр.) Леонід Кравчук відзначив: "Тут справа не в Євро. Євро тільки розкрило, як лакмусовий папірець, що у нас твориться насправді ".

Він також додав, що відповідні заходи слід проводити не тільки в чотирьох приймаючих Євро-2012 містах, але і по всій країні.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Захисники тварин погрожують бойкотувати Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути