середа, 23 червня 2010 05:45

Убивці кота загрожує в"язниця

До трьох років в"язниці загрожують 29-річному вінничанину. Увечері 13 червня він застрелив із пневматичної гвинтівки кота.

— Рятуйте! Стріляють бандюки з ружжом! — кричала 48-річна Ганна Самсонюк міліціонерам Староміського райвідділу.

За названою адресою виїхали бійці міліцейського спецпідрозділу "Беркут". У дворі приватної садиби затримали шістьох вінничан. З"ясували, що ті відпочивали, випивали. Увечері стріляли по птахах із пневматичної гвинтівки "Хатсан 135 Маґнум" калібру 4,5 мм.

— Живодьори! — каже Ганна Самсонюк. — Стріляли і стріляли! По горобцях, голубах, потім на курей перейшли. З переляку мій Пушок вискочив на іномарку одного з тих ізвергів. І немає більше Пушка, — плаче. — Той гад йому прямо в голову! Хороший був котик. Я його торік знайшла ледь живого, було таке засмикане. А виріс білий, пухнастий, повадки, як у графа. Усі сусіди хотіли, щоб з їхніми кицьками злучався.

Щодо вінничанина порушили кримінальну справу за хуліганство. Планують перекваліфікувати статтю на "Жорстоке поводження з тваринами". Максимальне покарання за нею — до шести місяців в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Убивці кота загрожує в"язниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути