четвер, 15 квітня 2010 12:17

Сухого назвали Тернопільським Табачником та окупантом (ФОТО)

В тернопільській обласній раді сьогодні говоритимуть про можливість висловлення недовіри новопризначеному губернатору Ярославу Сухому. Зранку, перед початком сесії, громадські організації міста провели перед стінами облради пікет.

На акцію зібралося близько тридцяти людей, переважно молодь. Тримали плакати з гаслами "Депутати, скажіть своє слово", "Сухий - тернопільський Табачник", "Підмочимо Сухого", "Хто працює з Сухим - в цирку не сміється".

Напередодні рекламні тумби міста заклеїли листівками, на яких Сухого називали окупантом.

"Хлопців, які розклеювали ці листівки і таким чином висловлювали свою громадянську позицію затримували міліціонери в цивільному. Ніяких звинувачень їм не пред"являли, але вели у відділок і знімали відбитки пальців" – розповів Gazeta.ua голова обласної організації Молодіжний націоналістичний конгрес Богдан Яремко.

Активісти громадських організації домагаються, аби Ярослава Сухого, який за радянських часів був головним комуністом в Тернополі, звільнили з посади губернатора.

Під час представлення на цю посаду сам "регіонал" говорив, що сильно змінився з комуністичних часів. Однак тернопільські націоналісти цьому не вірять. Кажуть, що читали в пресі його вислови на підтримку Табачника.

Сесія облради зараз розпочала свою роботу. Питання про недовіру Сухому в порядку денному немає. Активісти надіються, що представники ВО "Свобода" внесуть його з голосу. В день коли Сухий очолив область місцеві "свободівці" заявили, що це призначення неприйнятне.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сухого назвали Тернопільським Табачником та окупантом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути