четвер, 08 квітня 2010 11:42

Сухий хоче миру зі "Свободою"

Сухий хоче миру зі "Свободою"

Новопризначений губернатор Тернопільщини "регіонал" Ярослав Сухий переконує, що не збирається ворогувати з ВО "Свободою".

"У мене була нормальна розмова з лідером облради від "Свободи" з Олексієм Кайдою. Ми гарно поговорили. Жодної претензії до мене не було, - сказав Сухий в коментарі Gazeta.ua - Якщо є якісь претензії, то хай кажуть мені в очі, а не за спиною".

"Мене такі речі, як Бандера, ОУН-УПА не цікавлять. Я цим не займатимусь. Я приїхав на господарську роботу. Ніякі палки в колеса нікому вставляти не буду і прошу не робити цього зі мною. Я приїхав на Тернопільщину не зачищати регіон від кадрів, чи розпалювати якусь ідеологічну ворожнечу. Я приїхав працювати. Але мають бути рівні умови для всіх, - зазначив Сухий.

Нагадаємо, що учора Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об"єднання "Свобода" виступила проти призначення Сухого на посаду голови Тернопільської обласної адміністрації.

"Ми усвідомлюємо, що кадрова політика щодо призначення голів місцевих адміністрацій лежить у сфері повноважень Президента, а відтак останній несе персональну відповідальність за всі дії його ставлеників на місцях. Проте призначення колишнього першого секретаря міському КПСС у краї, який одним із перших почав боротьбу за незалежність України у кінці ХХ століття – є неприпустимим" – йдеться в офіційній заяві.

Зараз ви читаєте новину «Сухий хоче миру зі "Свободою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути