середа, 07 квітня 2010 17:52

"Свобода" виступила проти призначення Сухого губернатором

"Свобода" виступила проти призначення Сухого губернатором

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об"єднання "Свобода" вважає неприйнятним призначення на посаду голови Тернопільської обласної адміністрації Ярослава Сухого. Про це Gazeta.ua повідомили у прес-службі організації.

Ярослав Сухий був першим секретарем Тернопільського міському КПСС. Тому свободівці вважають його "колишнім сатрапом окупаційної адміністрації в Тернополі", А це призначення - викликом кожному мешканцю Тернопільської області та всьому українству.

"Ми усвідомлюємо, що кадрова політика щодо призначення голів місцевих адміністрацій лежить у сфері повноважень Президента, а відтак останній несе персональну відповідальність за всі дії його ставлеників на місцях. Проте призначення колишнього першого секретаря міському КПСС у краї, який одним із перших почав боротьбу за незалежність України у кінці ХХ століття – є неприпустимим" – йдеться в офіційній заяві.

Усім головам райдержадміністрацій ставлять у приклад Василя Хомінця. Він очолював Лановецьку РДА. Проте після приходу до влади Віктора Януковича склав повноваження. Мовляв, жоден інший чиновник цього не зробив.

Тернопільська обласна рада, яку очолює представник "Свободи" Олексій Кайда, збирається стати центром національної опозиції. Вона жорстко контролюватиме усі дії нової влади та слідкувати за тим, щоб жодна бюджетна копійка не пропала.

Новому губернатору уже нагадують, що для тернополян Степан Бандера і вояки ОУН-УПА є національними героями. Відповідно, живих треба підтримувати, а мертвих – вшановувати.

"Пам"ятаймо, що Янукович і його кліка – явище тимчасове, а Нація – вічна. Не забуваймо про місію Тернопільщини бути твердинею Національної свободи і осередком національно-визвольної боротьби", - наголошують свободівці.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" виступила проти призначення Сухого губернатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути