Ексклюзиви
пʼятниця, 02 квітня 2010 09:50

"Бютівці" заблокували Раду

"Бютівці" заблокували Раду

Народні депутати від БЮТ заблокували парламентську трибуну. На даний момент у президії парламенту знаходиться кілька депутатів від фракції.

Заблоковано також вхід у президію.

Також близько 30 парламентарів знаходяться в сесійному залі. За словами народного депутата від БЮТ Сергія Соболєва, фракція зробила це для того, щоб не дати можливість розглянути проект постанови про парламентські комітети, який передбачає призначення представників фракції Партії регіонів головами деяких із них.

Нагадаємо, 1 квітня голова фракції ПР в парламенті Олександр Єфремов заявив, що Партія регіонів не має наміру віддавати опозиції комітети.

"Сьогодні ми голосуватимемо за свій проект постанови про обрання голів та членів окремих комітетів ВР. Це передбачає, що на місце депутатів, які вибули, в комітети зайдуть нові депутати. Ми також запропонуємо своїх керівників у комітети, де раніше у нас також були керівники... І ми не повинні щось віддавати опозиції. Ми не формуємо сьогодні комітети, хоча ми можемо обмінятися якимись позиціями, але нам опозиція нічого не пропонувала. Вони тільки вимагають", - сказав Єфремов.

Нагадаємо, що раніше депутат від БЮТ Сергій Міщенко заявив, що БЮТ вимагатиме надання керівництва в таких комітетах, як бюджетний, регламентний, з боротьби із оргзлочинністю, з питань правосуддя та свободи слова, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" заблокували Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути