понеділок, 19 жовтня 2009 19:51

"Жоден із цих депутатів не був в "Артеку"

  Зліва направо: депутати-”бютівці” Сергій Терьохін, Руслан Богдан та Віктор Уколов. Їхні імена спливли у скандалі про зґвалтування дітей
Зліва направо: депутати-”бютівці” Сергій Терьохін, Руслан Богдан та Віктор Уколов. Їхні імена спливли у скандалі про зґвалтування дітей

У зверненнях нардепа від БЮТ Григорія Омельченка йдеться про те, що до розбещення дітей причетні троє народних депутатів: "бютівці" 41-річний Віктор Уколов, 46-річний Сергій Терьохін і Руслан Богдан, 37 років.

Керівник кримської міліції, "нунсівець" 58-річний Геннадій Москаль стверджує, що жоден із них не був у міжнародному таборі:

— "Артек" охороняє міліція. Якби вони тут були, їх би записали. І Катерина Ющенко бувала в "Артеку", то, за цією дебільною логікою, і її потрібно приплести до цієї справи. Є якась межа в політиці, щоб не вмішувати сюди дітей.

Сергій Терьохін у п"ятницю звернувся до генпрокурора. Вимагає порушити кримінальну справу проти мачухи цих дітей за надання неправдивих свідчень. Має 21-річного сина Кирила та доньку 6-річну Дарину.

Віктор Уколов звинувачення на свою адресу називає "маячнею". Має двох дітей. Поїхав із Києва до глухого села. Каже, що до виборів не повернеться в політику.

Руслан Богдан депутатом уперше став 2007-го за квотою партії "Реформи і порядок" Віктора Пинзеника, яка входить до БЮТ. Доти був першим заступником директора товариства "Енерготорг". У пресі згадувалося, що його компанія "Промгаз" імпортує російське блакитне паливо в Україну.

— Я не буду нічого коментувати. Нехай іще напишуть, що я когось з"їв чи Батьківщину продав, рейхстаг підпалив, Бастилію взяв. Я розумію, що комусь хочеться стати президентом.

Зараз ви читаєте новину «"Жоден із цих депутатів не був в "Артеку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути