пʼятниця, 17 липня 2009 15:17

Фото підтвердили, що Майкл Джексон був наркоманом (ФОТО)

Британський таблоїд Daily Mail надрукував фотографії Майкла Джексона, що раніше ніколи не публікувалися, - з явними слідами багатократних ін"єкцій на тілі.

Експерти, які розглянули знімки, вважають найбільш вірогідною причиною появи виразок, що не гояться, на ногах співака вживанням наркотичних засобів. Відомо, що Джексон зловживав болезаспокійливими препаратами, що містять наркотичні речовини.

Фотографії, зроблені п"ять років тому, дістали недавно журналісти американської телекомпанії АВС - і продемонстрували їх в сюжеті про те, що смерть Джексона в даний час розслідується як вбивство.

Видима на фото обширна рана на гомілці Джексона - це наслідки некрозу тканин, викликаного внутрішньовенними ін"єкціями. Представник Американської академії дерматології доктор Дебора Джелімен вважає, що сліди на ногах артиста, швидше за все, виникли від безлічі внутрішньовенних вливань.

Вводити ліки у вени на ногах, за словами фахівця, досить "незвично", але так часто роблять у тих випадках, коли сліди уколів на руках і інших частинах тіла недопустимі.

Нагадаємо, що поліція Лос-Анджелесу тепер розглядає як основну версію смерті Джексона - вбивство. Причиною зупинки серцевої і дихальної діяльності став знеболюючий препарат профопол. Ампули з ним були знайдені потім при огляді будинку співака.

Співробітники поліції, які ведуть розслідування, стверджують, що вже до теперішнього часу вони мають в своєму розпорядженні достатню кількість вагомих доказів причетності особистого лікаря Джексона Конрада Мюрея.

Саме він, на думку слідчих, ввів профопол 50-річному співакові. Адвокат лікаря відмовився коментувати підозри на адресу свого клієнта.

Тим часом старший брат Джексона заявив журналістам про те, що сім"я одного разу цілеспрямовано обшукала ранчо Neverland на предмет наркотиків, оскільки були відповідні підозри.

За словами Тіто Джексона, охоронці Майкла за його власним розпорядженням відмовлялися пускати членів його сім"ї в його каліфорнійську резиденцію.

"Ми жодного разу не бачили його в стані, близькому до наркотичного сп"яніння. Не бачили ніяких ознак того, що він вживає наркотики, - сказав Тіто в інтерв"ю DailyMail.- Я не виключаю, що він дійсно приймав щось подібне, але при цьому прийняв всі заходи для того, щоб ми про це ніколи не дізналися. Спеціально робив це далеко від нас, поза межами нашої досяжності".

За матеріалом Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Фото підтвердили, що Майкл Джексон був наркоманом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути