пʼятниця, 17 липня 2009 12:15

Тіло Майкла Джексона доcі знаходиться в холодильнику моргу

Тіло Майкла Джексона доcі знаходиться в холодильнику моргу
Тіло Майкла Джексона все ще не віддане землі і знаходиться в холодильній камері моргу кладовища Forest Lawn під Лос-Анджелесом, повідомляє лондонська газету The Daily Express. За даними газети, сім"я Джексонів прийняла рішення не проводити поховання тіла співака на випадок, якщо буде потрібна чергова - вже третя по рахунку - патологоанатомічна експертиза.

Нагадаємо, зараз поліція Каліфорнії схиляється до того, щоб оголосити справу про смерть співака як "неумисне вбивство", що може вимагати додаткових досліджень токсикологами тканин Джексона. Є підстави вважати, що особисті лікарі Майкла Джексона прописували і уколювали йому дуже сильні ліки, включаючи основані на морфії, з тим, щоб зняти болі, а також проти безсоння.

Тим часом інша лондонська газета Daily Star повідомила сьогодні, що через численні побої, які в дитинстві Майкл Джексон переніс від батька, він фізично не був здатний мати дітей. В результаті він був вимушений удатися до допомоги анонімного донора. Серед останніх називають і близького до співака лікаря.

Проте закони штату Каліфорнія розглядають Майкла Джексона як "законного батька" своїх дітей, навіть якщо буде доведено, що він не є біологічним батьком.

Легендарний король поп-музики Майкл Джексон раптово помер 25-го червня, у віці 50 років. Смерть знаменитого співака, що настала від зупинки серця, констатували лікарі лікарні UCLA Medical Center в Лос-Анджелесі.

Вранці 25 червня 2009 року Майкл впав в будинку, який він знімав на заході Лос-Анджелеса. У 12:21 за місцевим часом був зареєстрований дзвінок на номер 911, і, коли в 12:30 приїхали лікарі, Джексон вже не дихав. Була швидко проведена серцево-легенева реанімація, але Джексон впав в кому і помер незабаром після того, як його привезли в Медичний центр Каліфорнійського університету. Смерть була констатована в 14:26 за місцевим часом, а в 16:36 смерть Майкла Джексона підтвердив коронер, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Тіло Майкла Джексона доcі знаходиться в холодильнику моргу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути