Ексклюзиви
вівторок, 07 липня 2009 21:13

Майкл Джексон мріяв побувати у Києві

Майкл Джексон мріяв побувати у Києві

В Україні Майкл Джексон міг бути ще популярнішим, якби люди розуміли слова його лірики, кажуть вітчизняні віддані фани співака. Одна з них спромоглась особисто запросити поп-короля до України, але він двічі доїхав лише до Москви.

Артистка балету Львівської опери – чи не єдина з українських поціновувачів короля поп-музики, якій вдалося втілити казкову мрію: особисто познайомитися з легендарним співаком, і навіть виступити з ним на одній сцені.

Ольга Яремійчук записала спеціальне відео для американського телеканалу CNN. Люди з усього світу надсилають туди свої спогади. Умова – хоча б раз поспілкуватися з Майклом Джексоном.

Ольга Яремійчук, артистка балету Львівської національної опери, згадує, що якось Джексон у розмові з нею признався, що це була його мрія – поїхати в Київ. "Київ, Петербург і Москва. Перший приїзд він такий планував в колишній Радянський Союз. Але, з України його ніхто не запросив", - ділиться спогадами Ольга.

Це було у 1993-ому, коли в московських "Лужниках" концерт Джексона зібрав лише півстадіону. Вона була студенткою-другокурсницею і за кілька днів перезнайомилася з усією командою поп-зірки, а потім – і з ним особисто.

У подарунок Джексон отримав гуцульську люльку, а згодом – і гуцульське вбрання, яке стало частиною його фольклорної колекції. Зате в Ольги – аж два справжніх автографи.

У Москві Ольга допомагала купувати речі для Майкла його особистому секретареві.

"Плакат, який коштував 100 рублів, він просив, щоби йому дали чек на 1000 доларів. Загалом за цей день особистий секретар Джексона нагрів руки мінімум на 20 тис доларів", - розповідає Ольга.

Та не всі з його оточення думали про гроші. Із режисером-постановником сценічних шоу Джексона Кенні Ортегою Ольга листується донині. Саме він став режисером похорону співака.

Сьогодні Ольга Яремійчук танцює в балеті Львівської опери. Але танок її життя відбувся в 96-ому, коли Майкл Джексон вдруге приїхав до Москви. Львів"янку запросили вийти на сцену під час виконання двох останніх пісень. Вона танцювала поруч разом із сотнею танцюристів його трупи, але разом із королем.

"Він був щирий, він був справжній. Такої людини другої ми ще дуже довго, мабуть, не побачимо", - згадує Ольга.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон мріяв побувати у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути