вівторок, 30 червня 2009 12:01

Джексон провів останню репетицію за два дні до смерті (ФОТО)

За словами Лайзи Марії Преслі, Майкл Джексон припускав, що піде з життя як король рок-н-ролу Елвіс Преслі. Насправді так і сталось. Йшла підготовка мегазірки до прощального турне, яке було анонсовано як "найефектніше шоу" за історію шоу-бізнесу. Але за збігом фатальних обставин поп-король не встиг дати навіть перший концерт.

Напередодні таблоїд Daily Mail опублікував фотографії з останньої репетиції поп-короля. Знімки зроблені за два дні до його смерті. Свій перший концерт із запланованих 50 Джексон повинен був дати 13 липня в Лондоні.

Як видно на фото, не дивлячись на свій виснажений вигляд, поп-король під час репетицій знаходився в прекрасному настрої. Майкл захоплено приймав знайомі всьому світу свої фірмові танцювальні пози. Не дивлячись на численні плітки, співак дійсно планував зробити шоу, яке б запам"яталось надовго.

Організатори шоу вже оповістили прихильників, що найближчим часом вони зможуть повернути квитки, але навряд чи охочих отримати назад гроші виявиться багато.

Як передбачалось, останні концерти Джексона повинні були принести один з найвищих доходів за історію поп-культури. На виступи співака в Лондоні було продано 800 тисяч квитків, ціна яких складала орієнтовно по 1000 фунтів стерлінгів за квиток.

Нагадаємо, офіційний розтин дозволив зробити висновок про відсутність насильницьких причин смерті співака. За наполяганням близьких Джексона було зроблено повторний розтин, але він також не прояснив ситуацію. Через декілька тижнів очікуються результати токсикологічної експертизи, які повинні підтвердити або спростувати версію про те, що причиною зупинки серця Джексона стало випадкове передозування знеболюючих медичних препаратів, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Джексон провів останню репетицію за два дні до смерті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути