понеділок, 29 червня 2009 19:34

Останній прижиттєвий знімок Майкла Джексона (ФОТО)

 

Якщо за життя за поп-королем Майклом Джексоном тягнувся вражаючий шлейф скандалів, то його передчасна смерть викликала в ЗМІ справжню істерію. Таблоїди пишуть про найдрібніші подробиці, за останніми фотографіями співака влаштовано справжнє полювання, а інтерв"ю з його наближеними цінується на вагу золота. Особливо виділяється на тлі решти преси британський музичний журнал Q. На обкладинці останнього випуску видання розміщене одне з останніх прижиттєвих фото поп-короля.

За відомостями Sky News, керівництво видання прийняло рішення помістити портрет зірки на першу смугу ще три місяці тому. Випуск липневого номера Q з Джексоном на обкладинці повинен був передбачити повернення короля поп-музики на сцену. "Коли з"явилися перші повідомлення про смерть Джексона, тираж вже був у розповсюджувачів. Ми не мали ніякої можливості внести до номеру зміни", - стверджує головний редактор журналу Пол Ріс. Таким чином, та обставина, що липневий Q побачив світ через два дні після кончини Джексона, є випадковістю.

На фотографії всміхнений 50-річний виконавець зображений у великих сонцезахисних окулярах. За словами автора знімка Джона Райта, на те, щоб зробити фото, йому було виділено всього 90 секунд.

Між тим, фотограф підкреслив, що навіть за такий короткий час, який він провів поряд з Джексоном, він був зачарований чемністю і ввічливістю співака. "Мені подзвонили і сказали, що Майкл Джексон приїхав до Лондону, і я повинен зробити знімок. Знаєте, він виглядав так, як і повинен виглядати Майкл Джексон, саме так, як чекаєш: хвилясте волосся, кітель, сонцезахисні окуляри. Було видно, що перед камерою він почувається цілком вільно", - розповів Райт.

Як відомо, на середину липня у Джексона був запланований старт серії концертів на сцені лондонської O2 Arena. Перше з 50 шоу повинно було відбутися 13 липня. Квитки були розкуплені прихильниками поп-короля в лічені години, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Останній прижиттєвий знімок Майкла Джексона (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути