пʼятниця, 26 червня 2009 17:40

Похорони Джексона стануть грандіозною подією

Похорони Джексона стануть грандіозною подією
Раптова смерть короля поп-музики Майкла Джексона виявилася шоком буквально для всієї планети. Тисячі прихильників і колег співака, включаючи таких мегазірок, як Мадонна і Елізабет Тейлор, глибоко тужать за кумиром, який помер. Ажіотаж, який зараз твориться серед ЗМІ, не має прецедентів. Не чекаючи офіційного висновку медиків, деякі видання вже опублікували власні версії, тоді як інші роблять припущення про церемонію проведення похоронів.

Вже мало хто сумнівається, що похорони Майкла Джексона стануть однією з найграндіозніших прощальних церемоній за всю історію шоу-бізнесу, затьмаривши похорони Елвіса Преслі і Джеймса Брауна. Очікується, що в процесії візьмуть участь десятки тисяч прихильників і порівняти церемонію можна буде хіба з похоронами принцеси Діани.

Поки не оприлюднено жодних деталей про похорони, але за деякими даними, церемонія може бути проведена відповідно до звичаїв ісламу. Як повідомляють таблоїди, Джексон прийняв мусульманську віру в листопаді минулого року, проте ніколи не заявляв про це публічно.

Як відомо, сьогодні повинен відбутися розтин тіла Майкла Джексона, проте низка газет вже запропонували власні версії події.

Британська Sun, цитуючи джерело в лікарні, повідомила, що серце співака зупинилося після ін"єкції знеболюючого препарату демерол. Крім того, не виключається, що Майкл Джексон приймав й інші знеболюючі.

Адвокат сім"ї Джексонів Брайан Оксман заявив, що смерть Джексона стала наслідком тиску, який чинило на співака зобов"язання виступити в липні на багатомільйонному концертному майданчику О2 в Лондоні, пише Evening Standart. За словами адвоката, в загибелі Джексона винні "посередники", які змусили співака переносити надмірні фізичні навантаження в рамках підготовки до ювілейного концерту.

Як повідомляє Associated Press, офіційний висновок про причини смерті може бути оприлюднений не раніше ніж через декілька днів або навіть тижнів. Це пов"язано з тим, що фахівцям необхідно провести токсикологічну експертизу, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Похорони Джексона стануть грандіозною подією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути