середа, 01 липня 2009 13:33

На панахиду тіло Джексона доставлять в білій кареті (ФОТО)

Під час своїх похорон, як і за життя, поп-король буде оточений казковою екстравагантністю. На прощальну церемонію тіло Майкла Джексона буде доставлено не в звичайному чорному катафалку, а в білій кареті, запряженій двома кіньми.

За даними таблоїдів, прощання з Майклом Джексоном, який помер 25 червня в Лос-Анджелесі, пройде на його ранчо Neverland на півдні штату Каліфорнія. Тіло покійного буде виставлено в скляній труні, щоб прихильники співака мали можливість віддати свою останню дань.

Передбачається, що в четвер тіло буде доставлено на ранчо, де в п"ятницю або суботу пройде панахида, і прихильники зможуть попрощатися з кумиром. За деякими даними, похорони Джексона відбудуться в неділю, проте про їхнє місце поки нічого не повідомлялось. Поліція округу Санта-Барбара, де розташоване Neverland, вже проводить нараду з питань забезпечення безпеки під час прощання з поп-співаком.

Раніше батько співака Джо Джексон дав прес-конференцію, під час якої пообіцяв, що сім"я постарається перетворити прощання в останнє і найпрекрасніше шоу Майкла.

Тим часом розслідування обставин і причин смерті Майкла Джексона продовжується. Раніше коронер встановив, що його смерть не була насильницькою. Деякі ЗМІ підозрюють, що до загибелі музиканта призвели сильнодіючі лікарські препарати або їхня комбінація.

Достатньо напружена ситуація після смерті Майкла склалася і в сімействі Джексонів, широко відомому не тільки своєю творчістю, але і розбратами. Успіх Майкла і Джанет затьмарював славу інших Джексонів, що підігрівало в останніх заздрість. З чуток, глава сім"ї Джозеф Джексон буквально убитий смертю сина. "Це дуже нелегко, - заявив Джексон на нещодавній церемонії BET Awards. - Пам"ятаєте, що ми втратили найбільшу суперзірку в світі". Можливо, це почуття і є джерелом всіх проблем сім"ї, відзначають журналісти. Джо втратив "суперзірку", а не сина, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «На панахиду тіло Джексона доставлять в білій кареті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути