вівторок, 23 червня 2009 18:24

Міліціонер помер від удару ножем

Минулої неділі в Миколаєві поховали старшого лейтенанта міліції 25-річного Руслана Голобіна. За два дні до того його вдарили ножем.

— Руслан працював дільничним інспектором Центрального райвідділу міліції, — кажуть у міськвідділі міліції. — Близько першої ночі 19 червня повертався з роботи додому. Біля ринку на вулиці Дзержинського зробив зауваження чотирьом чоловікам, які матюкалися. Один із незнайомців підійшов до нього і двічі вдарив ножем. Попав у печінку та аорту.

Працівники з ринку викликали "швидку". Пораненого непритомного відвезли до лікарні.

— Чоловіка привезли в край тяжкому стані, — каже Анатолій Головін, завідувач другим хірургічним відділенням лікарні швидкої допомоги. — Ми відразу направили його до операційної. У нього були важкі поранення крупних судин, аорти, крупних вен. Під ранок він помер на операційному столі.

У Руслана залишилася дружина і 8-місячна донька. Він працював правоохоронцем із 2007 року. Поховали його за рахунок обласної міліції.

Нападника затримали. Йому 30 років, живе в Миколаєві. У нього вилучили ніж. Нині справу про напад особисто контролює міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер помер від удару ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути