вівторок, 25 березня 2008 08:50

Зять Тимошенко розповів, що він думає про свою тещу (ФОТО)

Дочка прем"єр-міністра України - Євгенія Тимошенко і її чоловік Шон Карр стали гостями ток-шоу Оксани Марченко.

На цей раз Оксана Марченко вирішила поцікавитися у зірок як вони познайомилися, як проходить їх сімейне життя і що все-таки їм один в одному подобається.

Євгенія Тимошенко розповіла, що зі своїм чоловіком вона познайомилася спершу в Єгипті, а вже трохи пізніше в Англії. Він просто сидів і відпочивав, в той момент трапилося щось нез"ясовне і їх погляди зустрілися. Шон запросив майбутню дружину на байкерський фестиваль і навіть не сподівався, що така дівчина прийме його запрошення, але він помилився, Євгенія з радістю пішла на захід, оскільки захоплюється байками і всім, що з ними пов"язане. Дівчина вважає, що їй дуже пощастило, її чоловік дуже неординарний і їй це шалено подобається.

Зараз головним музичним критиком для Шона Карра є Женя. Як тільки він щось створить, відразу звертається до дружини за думкою. Якщо їй подобається, то пісня стане хітом, і навпаки.

Шон зізнався, що до знайомства з Женею нічого не чув про Україну, а про свою тещу він думає, що вона цілком нормальна жінка. Карр вважає, що Женя зовсім не схожа на маму, а ось його дружина вважає, що Шон схожий на свого батька, якого вона, на жаль, ніколи не бачила і знає його тільки за фотографіями.

Зміни в характерах молодят відбуваються тільки під впливом один одного, вони дуже багато спілкуються і беруть щось один від одного. Євгенія Тимошенко повідала, що вона навчила чоловіка російській мові, хоча поки тільки на побутовому рівні, а ось Шон зміг сказати тільки слово "нєт", пояснюючи це тим, що знає про свої помилки в розмовній мові і соромиться говорити при аудиторії вголос. В кінці шоу Шон виконав свою нову пісню під назвою "Бонні і Клайд", в кліпі на цю композицію обіцяє знятися його дружина, повідомляє ST@RS.

Зараз ви читаєте новину «Зять Тимошенко розповів, що він думає про свою тещу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути